Boot verkopen door Jachtmakelaar Lighthouse Yachtbrokers

Boot verkopen door professionele jachtmakelaar

U wilt uw boot of jacht verkopen? Laat ons het maximale rendement uit uw verkoop halen. Dankzij expertise, deskundigheid en een uitgebreid netwerk zijn wij in staat om dit proces begin tot eind te realiseren. Wat wij voor u doen: al uw verkoopzorgen in handen nemen, zodat u rustig achterover kunt leunen. Daarnaast kunt u een advertentie plaatsen om via ons uw boot te verkopen.

Uw eigen advertentie laten plaatsen

‘’U kunt rustig blijven varen, terwijl wij
de verkoop voor u regelen’’

Waarom een jachtmakelaar bij het verkopen van een boot

Uw motor-, tour- of zeilboot verkopen kosten veel tijd en energie. Een jachtmakelaar brengt uw boot of jacht snel in contact met een aantal geïnteresseerde en potentiële kopers. Op deze manier verkopen wij uw boot snel en tegen een goede prijs. Uw boot verkopen doet u dus bij ons.

Wat doen wij allemaal voor u bij het verkopen van een boot? 

Professioneel verkopen van uw bootboot verkopen

In overleg zal de jachtmakelaar uw boot of jacht komen bezichtigen, waarna taxatie spoedig zal volgen. De jachtmakelaar zal professionele foto's van uw boot of jacht met details van zowel het exterieur als interieur op de website van Lighthouse Yacht Brokers vermelden.

Lighthouse Yacht Brokers biedt tevens de mogelijkheid tot het adverteren in nationale en internationale magazines en sites voor het handelen in boten.

Concurrerende lage courtage

Wij begeleiden u gedurende het hele proces. We bemiddelen in het verkopen van uw boot of jacht vanaf uw ligplaats. Hierdoor kan Lighthouse Yacht Brokers een zeer concurrerende lage courtage met u afspreken. Alle netwerkcontacten en potentiële kopers zullen wij enthousiasmeren en uitvoerig begeleiden in de bezichtigingen.

Financiën en verzekeringen

Onze jachtmakelaardij biedt een totaal pakket aan dienstverlening aan als om het verkopen van uw boot of jacht gaat. Ook voor het regelen van financiën, verzekeringen en eventuele teboekstelling in het scheepsregister verzorgt Lighthouse Yacht Brokers graag voor u. Ten slotte zorgen wij voor een gedegen begeleiding en verzorgde afhandeling van de verkoop voor beide partijen.

Uw boot verkopen bij ons heeft dus vele voordelen. 

Boot verkopen? Neem contact met ons op

Hulp nodig bij de verkoop van uw boot? Twijfel dan niet en neem contact met ons op! Wij helpen u graag met het verkopen van uw boot, zodat u maximaal rendement kan halen.

Direct contact opnemen

 

Wilt u meer informatie over onze diensten dan kunt u vrijblijvend een (telefonische) afspraak maken met de jachtmakelaar.

Paul Alves - Yachtbrokers4u 
Sleedoornlaan 31Tel: 0031 50 409 5063
9471 SK ZuidlarenMob: 0031 646 205 422
The Netherlandswww.yachtbrokers4u.com

Mail: info@yachtbrokers4u.com
Bel:  050 4095063

Sitemap

De jachtmakelaar met passie voor boten.
Profiteer van zijn ervaring.

Boot kopenBoot verkopen
google translate

Lighthouse Yacht Brokers

Schakel de jachtmakelaar in

Jachtmakelaar Lighthouse Yacht Brokers
contact opnemen The Lighthouse - Yachtbrokers
Google maps The Lighthouse
Twitter The Lighthouse Yachtbrokers
Facebook Lighthouse Yachtbrokers4u
LinkedIn The Lighthouse Yachtbrokers