Motorboot kopen | Online via jachtmakelaar Lighthouse Yachtbrokers

De specialist die u helpt bij het kopen van een motorboot die bij uw past!

Bent u op zoek naar een stoer of luxueus motorjacht om te kopen? Bekijk hieronder ons huidige aanbod. Staat uw beoogde motorjacht er niet tussen? We bespreken graag uw wensen!  

Bekijk ons gehele aanbod aan motorjachten en motorboten hieronder:

UIT BEMIDDELING
ST. JOZEFVLET 1050
ST. JOZEFVLET 1050ST. JOZEFVLET 1050ST. JOZEFVLET 1050ST. JOZEFVLET 1050ST. JOZEFVLET 1050ST. JOZEFVLET 1050ST. JOZEFVLET 1050ST. JOZEFVLET 1050ST. JOZEFVLET 1050ST. JOZEFVLET 1050ST. JOZEFVLET 1050ST. JOZEFVLET 1050ST. JOZEFVLET 1050ST. JOZEFVLET 1050ST. JOZEFVLET 1050ST. JOZEFVLET 1050ST. JOZEFVLET 1050ST. JOZEFVLET 1050

Goed onderhouden en compleet multi knikspant st. Jozef vlet. Op de werf gebouwd en afgetimmerd. Voorzien van aluminium raamprofielen, patrijspoorten en kabelaring. De vlet heeft brede gangboorden met RVS railing en een ruime kuip. In 2010 is de romp voorzien van een 2 componenten verfsysteem en is het onderwaterschip nieuw in de antifouling gezet. Naast de krachtige volvo, 6 cylinder, scheepsdiesel is er een boegschroef om snel te kunnen manoeuvreren. Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.

ALGEMEEN

Vraagprijs: 
BTW:Betaald
Werf:Linssen Yachts, Maasbracht.
Model:ST. Jozef
Type:Sturdy 1050
Ontwerper:LY
Bouwjaar:1985
Rompvorm:Multiknikspant
Rompmateriaal:Staal
Dekuitvoering:Staal, teak in openkuip
Lengte:10.50 m.
Breedte:3.45 m.
Diepgang:1.00 m.
Doorvaarhoogte:2.55 m
Ligplaats: 

 

   

 

 • breedte (m)
  • 3.45
 • diepgang (m)
  • 1.00
 • doorvaarhoogte (m)
  • 2.55
 • lengte (m)
  • 10.50
 • ligplaats
  • friesland
 • Maak hier uw afspraak voor een bezichtiging van dit schip

Te koop: motorboten 

Bij Yachtbrokers 4u hebben we een divers aanbod in motorboten te koop. De prijzen van de boten die u op dit moment in ons aanbod terug vindt, zitten tussen de 90.000 en 300.00 euro. We hebben dus voor verschillende budgetten boten. Ook hebben we boten in verschillende stijlen. Wilt u liever een stoere motorboot kopen, of gaat u voor een luxueus motorjacht? Bij ons is het allemaal mogelijk. U kunt altijd contact opnemen om uw wensen te bespreken  

 Een motorboot kopen bij Lighthouse Yachtbrokers 4u  

Wilt u graag een motorboot kopen? Doe dit bij Lighthouse Yachtbrokers 4U! Wij begeleiden en adviseren u graag tijdens het hele project. Ook als u de geschikte motorboot nog niet tussen ons aanbod staat, kunnen we u van dienst zijn! We zetten uw wensen graag om in een passend en gedegen motorboot aanbod. Neem dus direct contact op en dan zoeken wij de geschikte motorjacht om te kopen!  

Benieuwd naar onze hele werkwijze?  Bekijk het hieronder!  

De werkwijze van Lighthouse Yacht brokers

Motorboot te koop zetten bij ons 

Wilt u uw motorboot juist te koop zetten, in plaats van een motorboot kopen? Dit kan bij Lighthouse! Bij ons kunt u het maximale uit uw motorboot halen. Door onze expertise, deskundigheid en uitgebreid netwerk zijn we in staat om dit proces compleet te realiseren. Wij nemen alle verkoopzorg van uw motorboot uit handen. U kunt ook uw motorboot te koop zetten via ons met een advertentie.  

Taxatie bij de aan-of verkoop van uw motorboot door een erkend jachtmakelaar

Een motorboot taxatie laten uitvoeren door een expert? Dan zit u bij Lighthouse Yachtbrokers op het juiste adres! Bij de aan- of verkoop van een motorboot helpen wij u met onze expertise aan een nauwkeurige waardebepaling van uw of toekomstige motorboot.  

Contact opnemen 

Voor alle vragen of advies kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag met het zoeken van de motorjacht die bij u past. 

Direct contact opnemen

Wilt u meer informatie over onze diensten dan kunt u vrijblijvend een (telefonische) afspraak maken met de jachtmakelaar.

Paul Alves - Yachtbrokers4u 
Sleedoornlaan 31Tel: 0031 50 409 5063
9471 SK ZuidlarenMob: 0031 646 205 422
The Netherlandswww.yachtbrokers4u.com

Mail: info@yachtbrokers4u.com
Bel:  050 4095063

Sitemap

De jachtmakelaar met passie voor boten.
Profiteer van zijn ervaring.

Boot kopenBoot verkopen
google translate

Lighthouse Yacht Brokers

Schakel de jachtmakelaar in

Jachtmakelaar Lighthouse Yacht Brokers
contact opnemen The Lighthouse - Yachtbrokers
Google maps The Lighthouse
Twitter The Lighthouse Yachtbrokers
Facebook Lighthouse Yachtbrokers4u
LinkedIn The Lighthouse Yachtbrokers