Zeiljacht of zeilboot kopen bij ‘The Lighthouse Yachtbrokers’ uit Zuidlaren 

Wilt u een zeiljacht kopen of verkopen? Met zeiljacht makelaar ‘The Lighthouse Yachtbrokers’ uit Zuidlaren heeft u een bemiddelende partij gevonden die alle zorgen op zich neemt. Wij brengen uw wensen voor uw zeiljacht in kaart en zorgen ervoor dat u er geen omkijken naar hebt. The Lighthouse Yachtbrokers uit Zuidlaren bemiddeld voor u voor een opvallend laag courtage. Zo geniet u ongekend van uw zeiljacht. Op zoek naar een bepaald type zeiljacht? Bekijk hier het huidige aanbod. 

VERKOCHT
navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Tjalk
TjalkTjalkTjalkTjalkTjalkTjalkTjalkTjalkTjalkTjalkTjalkTjalkTjalkTjalkTjalkTjalkTjalkTjalkTjalkTjalkTjalkTjalkkranenloodsTjalkTjalkTjalkTjalkTjalkTjalkTjalkTjalkTjalk

KLEINE TJALK MET VERRASSEND VEEL RUIMTE. HET IS EEN GOEDE ZEILER MET WEINIG DIEPGANG. DUS OP DE FRIESE MEREN MAAR OOK OP HET WAD KAN JE MET DEZE TJALK OVERAL KOMEN. DE TJALK  IS NETJES ONDERHOUDEN EN KLAAR VOOR MOOIE VAKANTIES. IN DE KOMBUIS IS KOELKAST EN EEN 4PITSGASSTEL EN THERMISCH BEVEILIGD. ER IS VEEL RUIMTE IN DE TJALK MET AAN BAKBOORDKANT EEN LANGSBANK EN AAN STUURBOORDKANT EEN DINETTE DIE BEIDEN ALS SLAAPPLAATS KUNNEN DIENEN. IN HET VOORONDER ZIJN NOG DRIE SLAAPPLAATSEN. HET TOILET IS AANGESLOTEN OP EEN VUILWATERTANK. DE TJALK KAN GEZEILD WORDEN MET GROOTZEIL, FOK EN KLUIVER. DE TJALK HEEFT EEN FARYMANN DIESELMOTOR, 2 CILINDER. VOOR MEER INFORMATIE NEEM JE CONTACT OP MET DE JACHTMAKELAAR. 

Algemeen 
  
Schip/Yacht; Tjalk
Werf/Yard/Werft; Holland Boat Company
Bouwjaar/Year/Baujahr; 1980
Model/Type/Typ; Gilde Tjalk
Prijs/Price/Preis; VERKOCHT/SOLD/VERKAUFT
Lengte/Length/Länge; 9.30/10 Mtr.
Breedte/Width/Breite; 3 Mtr.
Diepte/Depth/Tiefe; 0.5 Mtr.
Kiel/Keel; Zwaarden
Doorvaart/Headway/Durchfahrthöhe; 11.5 Mtr.  
Kruiphoogte; 2.1 Mtr.
Gewicht/Weight; 6 Ton
Rompmat./Hullmat./Rumpfmaterial; Polyester
Ligplaats/Mooring/Liegeplatz
  
  
  

 

  • Maak hier uw afspraak voor een bezichtiging van dit schip

Uw zeiljacht kopen n 7 stappen bij The Lighthouse Yachtbrokers 

Droomt u er ook zo van om met een prachtige zeiljacht of zeilboot door de mooiste gebieden heen te varen en de omgeving te ontdekken? Dan zit u bij ons op het goede adres we helpen u graag uw droom waar te maken!. U bent in 7 eenvoudige stappen trotse eigenaar van uw toekomstige zeilboot of jacht bij Lighthouse Yachtbrokers! 
 
Staat uw beoogde zeiljacht er niet tussen? We bespreken graag uw wensen. Dit is 1 van onze zeven stappen. De rest van de stappen van het proces zijn:

Op deze manier maken we het kopen van een nieuw zeiljacht zo eenvoudig mogelijk.

Zeilboot verkopen 

Wilt u uw zeilboot juist te koop zetten? Ook dat is mogelijk bij Lighthouse. Bij ons bent u ervan verzeker dat wij het maximale uit de verkoop van uw boot halen. Dankzij onze expertise en uitgebreid netwerk kunnen wij dit proces compleet realiseren. Wij nemen de zorg volledig uit handen. Ook helpen wij u graag bij het te koop zetten van uw zeilboot met een aantrekkelijke advertentie. 

Wat doen wij allemaal bij de verkoop van uw zeilboot?  

In zee gaan met the Lighthouse Yachtbrokers in Zuidlaren 

Bent u er klaar voor om uw zeiljacht te kopen of te verkopen? Maak dan gebruik van de connecties van the Lighthouse Yachtbrokers. Wij zorgen voor een goede bemiddeling in uw aankoop. De jachtmakelaar helpt u graag verder. 

Wilt u meer informatie over onze diensten dan kunt u vrijblijvend een (telefonische) afspraak maken met de jachtmakelaar.

Paul Alves - Yachtbrokers4u 
Sleedoornlaan 31Tel: 0031 50 409 5063
9471 SK ZuidlarenMob: 0031 646 205 422
The Netherlandswww.yachtbrokers4u.com

Mail: info@yachtbrokers4u.com
Bel:  050 4095063

Sitemap

De jachtmakelaar met passie voor boten.
Profiteer van zijn ervaring.

Boot kopenBoot verkopen
google translate

Lighthouse Yacht Brokers

Schakel de jachtmakelaar in

Jachtmakelaar Lighthouse Yacht Brokers
contact opnemen The Lighthouse - Yachtbrokers
Google maps The Lighthouse
Twitter The Lighthouse Yachtbrokers
Facebook Lighthouse Yachtbrokers4u
LinkedIn The Lighthouse Yachtbrokers